Založ si blog

„Gorila“, alebo koho (ne)budem voliť!

Je to tu zase. V televízií, na ulici, v rádiu a pomaly aj z chladničky na mňa hľadia tváre politikov. Dojíma ma hlavne špinavosť kampane, ktorá momentálne panuje v tejto našej skvelej republike. Z médií počúvam stále o nejakých kauzách, stretnutiach, odpočúvaniach a iných špinavostí ktoré sú príznačné naozaj len na Slovensku.

Verím, že každý človek, čo si kúpi noviny, alebo pozerá správy v telke vie ako veľmi sú tie správy(noviny, časopisy…) zmanipulované väčšinou jednou stranou. Preto si netreba robiť názor z toho ako napríklad pán Lipšic príde pred novinárov a hrá sa na hrdinu, ako on všetko vyšetrí a zločincov pozatvára. Je to hra. Hra, ktorú dokážu títo ľudia hrať dokonale.

Čomu teda veriť? – faktom. Dajme si ich teda dokopy v malej úvahe.

1. Fakt : Na Slovensku už od začiatku republiky počúvame o zlodejinách, ktoré sú stále z iných politických strán. Tu stojí aj za zmienku, že človek čo dokáže okradnúť štát(teda bežných ľudí čo platia daňe) by bezpodmienečne mal sedieť v base. Ja si myslím, že by mal sedieť oveľa dlhšie, ako človek čo ozbrojený vykradol banku, pretože spôsobil škodu oveľa väčšiemu počtu ľudí.

2. Fakt : Politici a aj firmy vedeli o Gorile a podobných kauzách už dávno. Dôkazom sú samotní politici, ktorí sa jeden cez druhého obviňujú a aj sa priznávajú, že o tom vedeli(a neviem kto a neviem koľko krát to dali vyšetrovať). Ja nechápem ako v jednom právnom štáte môže existovať takáto špinavá hra na občanov. To ľudia fakt nechápu, že ak by to vyšetrili, ta potom by išli sedieť do basy všetci? Úplne jednoduchá logika. Preto nikdy nebude táto kauza vyšetrená, ale do volieb budeme počuť ešte veľa sľubov.

3. Fakt : Ak vedeli o kauzách(o nahrávkach a odposluchoch), tak sa vedeli zariadiť tak, aby tieto transakcie čo tam boli uvedené, nikdy neboli zrealizované, alebo ich zrealizovali úplne inak. Potom je takmer nemožné im to dokázať.(Pokiaľ ich aj pri tej druhej dohode nikto nenahral, čo je celkom možné.)

4. Fakt : Média sú zmanipulované. A vy sa čudujete? Však si skúsme pozrieť obsadenie jednotlivých politických strán a ich predošlé zamestnania. Pozrime si firmy, čo vlastnia televízie a tie čo (údajne) sponzorujú strany. Podľa mňa to vychádza na 2 bloky médií na Slovensku a ani jeden blok nieje slobodný. TV JOJ je súčasťou J&T group a tá sa v minulosti spájala s financovaním strany SMER-SD. Ja to vidím a aj ľudia to vidia, že správy sú podávané skreslene a proSMER. Druhý blok je tvorený inou spoločnosťou, no pre strach zo žaloby z ich strany neuvediem ich celé meno (P…a). Táto spoločnosť jasne ovplyvňuje politikov, odbornú verejnosť, média a aj bežný život na Slovensku.

 

Čomu teda veriť? Verte len faktom a nie vetám vytiahnutých z kontextu.

Opíšem moje názory na politické strany :

Nebudem voliť SMER. Prečo?

Je to strana vedená bývalým komunistom, ktorý za 4 roky(v ktorých sme zažívali jednu z najväčších hospodárskych kríz) nechcel nechať ľudí pocítiť, že je kríza. Pozeral len na to, aby jeho obľúbenosť stúpala a on by mohol o 4 roky vyhrať voľby sám. Celá strana má úplne pomýlený program a ekonomických expertov, ktorí nevedia ani čítať z grafu. Ako môžu ľudia voliť krok späť? V roku 1989 ľudia chceli skončiť s komunizmom, no SMER a jeho program je cesta úplne opačná. Z úcty k naším predkom by som nedokázal hodiť obálku červeného SMER-u do urny.

Nebudem voliť SDKU. Prečo?

Strana, ktorá upadá vo verejných mienkach ľudí. Strana, ktorú najviac zasiahli korupčné kauzy. A v neposlednom rade jej vedenie. Stranu vedie človek, ktorého meno je momentálne synonymom absolútneho zlodeja a klamára. Ak je Gorila pravdivá, tak by mal sedieť v base spolu s jeho kolegami. Stretnúť ho na ulici v civile, tak mu napľujem do očí. Nehovoriac o Radičovej(človek totálne bez názoru), Miklošovi(výhodná banka pre mafiánov a zlodejov) a iných. Viem, že existuje nová generácia v SDKU, ktorá má rozdielne názory, ale ak dokážu dať svoje meno na jeden papier ku takýmto zlodejom, tak si môj hlas nezaslúžia.

Nebudem voliť SNS. Prečo?

Lebo Slota, lebo Rafaj, lebo všetci. Som ešte nepočul nič iné z ich úst iba klamstvá a opilecké reči. Proti maďarské myšlienky len na oko a zlodejina ako za čias Jánošíka len dokazujú ako veľmi táto strana upadla. Dorazilo ma, keď som videl ich momentálne transparenty, na ktorých sľubujú napríklad : 16percentnú rovnú daň, o 1200Eur vyššie dôchodky, skoncovanie s cigánmi a padajúcu Orbánovu loď. Nemožné plány pre zadĺžený štát. To robia iba kvôli zúfalstvu, no podľa mňa ich éra končí. Nedostanú sa ani do parlamentu.

Nebudem voliť MOST-HID. Prečo?

Boli vo vláde so zlodejmi a boli ticho. O všetkom vždy vedeli no nikdy nič nepovedali a keď sa Bugára opýtali, prečo nič nepovedal tak začne hovoriť o kompromisoch. Tiež je to jedna zo strán, ktorá hrá len na jednu kartu. Aj na maďarov na Slovensku udrela kríza a preto ich už viac nezaujíma či bude mať obec dvojjazyčnú tabuľku, ale či sa niekde zamestnajú a či budú mať z čoho kupovať bežné veci. Možno by aj oželeli, že sa ich deti neučia v škole po maďarsky ak by mali dôstojnú prácu za dôstojnú plácu. Toto musí ešte pán Bugár a spol. ešte pochopiť. No to už bude neskoro.

Nebudem voliť ani KDH. Prečo?

Vedeli o korupčnej kauze Gorila a úplne sa uspokojili s tým, že to dali v tom čase vyšetriť. Lipšic sa hrá na boha a ukazuje ako sa snaží vyšetrovať, no pravda je taká že ak by to vyšetril tak by preferencie strany klesli, lebo by sa ukázalo, že v strane sú zlodeji. Na čelo strany si postavili bývalého europoslanca a tvária sa ako by bol Boh a bezchybný. Idú hovoriť, ako to všetko začína prácou a ako potrebujeme v nedeľu voľno. Ja budem pracovať aj v nedeľu ak bude treba a ak za to dostanem dostatočne vyplatenú mzdu. Myslia si, že človeka s minimálnou mzdou zaujíma, že budú mať jeden deň v týždni určite voľno? Ja chcem, aby bolo Tesco otvorené aj v nedeľu. Ak mi ho zatvoria a ja budem niečo v nedeľu potrebovať z obchodu, tak sa nahnevám. Jedným z dôvodov je aj ich striktný názor na potraty. To by malo byť stále na žene, ale to už nechám na každého človeka.

Koho teda chcem voliť? SaS. Prečo?

SaS má jeden z najlepších programov. Nikdy sa voličom neobrátili chrbtom a mali odvahu ísť medzi protestujúcich a presvedčili ich. Nechceli dať peniaze na Euroval( čo sa momentálne aj podľa Radičovej ukazuje ako chyba a druhý krát by to neschválila – pretože Grécko viac ako pravdepodobne skrachuje aj tak) a obhajujú záujmy bežných ľudí.Nielen preto, ale aj pre myšlienku, že SaS nikdy nepôjde do koalície so SMER-om. Podľa môjho názoru je Richard Sulík viac ekonóm ako politik a preto súboje prehráva aj napriek tomu, že má pravdu. No aj napriek kauze Sasanka(nafúknutá bublina rozhovoru s mafiánom, kde sa Sulík asi 6 krát počas rozhovoru spýtal na mená a Kočner ich nepovedal) ho krúžkovať budem, pretože „aspoň má gule“ a ukázal to aj na medzinárodnej pôde.

(ak) Fico mužom roka(potom ja na pápeža)

04.09.2013

Tak toto hádam nikto so zdravím rozumom nečakal. Róbert Fico, premiér Slovenskej skrachovanej republiky, sa stal mužom roka. Táto správa ma zasiahla tak ako hádam nikoho iného. Čítal som tento článok stále dookola a nevedel som pochopiť prečo. To sa môže naozaj stať iba v tejto republike aby človek zodpovedný za úpadok národa, za rastúcu nezamestnanosť a čoraz viac sa [...]

Získal som najlukratívnejšie pozemky, zadarmo. . .

30.09.2012

Kotlebovi sa nezadarilo a nemohol si upratať na svojom pozemku. Kto čakal opak(napíklad aj ja), zostal opäť sklamaný. Chcem sa ale vyjadriť k tomu, ako to zobrala polícia a ako sa vyjadril riaditeľ PZ SR gen. PaedDr. Tibor Gašpar. V prvom rade stojí za zmienku to, že polícia SR sa opäť raz postavila na stranu tých, čo konajú protiprávne(tak isto ako vo všetkých [...]

(Vraj len konšpiračná) teória strachu v praxi

03.07.2012

Kohokoľvek sa spýtam čo je „teória strachu“ mi povie nie. Vždy to rád každému vysvetlím tak, ako to kedysi niekto vysvetlil mne. Najviac ma ale hnevá to, že to až priveľmi vidno v realite. „Teória strachu“ je vraj konšpiračná teória o ovládaní médií politikmi, ktoré sa len veľmi ťažko pozoruje. Skladá sa z troch častí, ktoré záležia [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 07:38

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

hyby

Nie som zástanca všeobecných politických myšlienok. Mám svoje vlastné názory a myšlienky. Formou tohto blogu, by som ich chcel prezentovať. Snáď aspoň v niekom vzbudím snahu niečo zmeniť. Veď podľa všetkého sú Slováci iba hrdinovia v papučiach.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 17544x
Priemerná čítanosť článkov: 2506x

Autor blogu

Kategórie