Získal som najlukratívnejšie pozemky, zadarmo. . .

30. septembra 2012, hyby, Nezaradené

Kotlebovi sa nezadarilo a nemohol si upratať na svojom pozemku. Kto čakal opak(napíklad aj ja), zostal opäť sklamaný. Chcem sa ale vyjadriť k tomu, ako to zobrala polícia a ako sa vyjadril riaditeľ PZ SR gen. PaedDr. Tibor Gašpar.

 

V prvom rade stojí za zmienku to, že polícia SR sa opäť raz postavila na stranu tých, čo konajú protiprávne(tak isto ako vo všetkých politických kauzách) a nedovolili majiteľovi pozemkov zbúrať na svojom pozemku tzv. čierne stavby(aj to neviem či sa tak 5 prekrížených plechov nazvať dá). Zorganizovali absolútne protiprávne zátarasy na ceste k našej národno-historickej pamiatke a to práve v sobotu, keď má väčšina Slovákov čas na to, aby k takýmto pamiatkam išli. Bránili vo voľnom pohybe občanom, ktorí bývajú v Krásnohorskom podhradí a pod hrozbou použitia násilia(vodné delo) bránili vstupu Kotlebovým „kamarátom“ pri vstupe na jeho vlastný pozemok(pustili tam iba jeho).

 

Teraz budem citovať vyjadrenie k tomuto stavu od gen. PaedDr. Tibor Gašpara : „Stavby, rest. príbytky na uvedených parcelách slúžia ako príbytky rómskych občanov, žijúcich v rómskej osade. Pojem obydlia možno definovať ako miesto kde človek býva a podľa príslušných výkladov sa tento pojem nemôže viazať na žiadne technické parametre. Teda pod pojem obydlie, uvedených v článku 12 odsek 1 základnej listiny ľudských slobôd s recepciou článku 21 ústavy SR, ďalej článku 8 osobnému dohovoru o ochrane ľudských práv a slobôd a bývania, uvedeného článku 25 odsek 1 všeobecnej deklarácie ľudských práv, spadá : aj domček z papierových škatúl, maringotka či chatrč, pričom nieje rozhodujúci ani právny stav k samotnému obydliu, alebo k pozemku na ktorom sa toto nachádza. „

Poďme teraz k merítku veci. Pán prezident PZ SR to týmto vyhlásením ľudovo povedané „zabil“, lebo ak v našej republike naozaj vládnu takéto podmienky, tak ja sa veľmi teším na to, keď si niekto postaví domček z kartónu uprostred hlavnej ulice v Košiciach či Bratislave.

Nebudeme im na to môcť siahnuť v momente, keď to vyhlásia za svoj príbytok.

 

Myšlienka tohto blogu? – Koľko kartónov nazháňaš, toľko pozemkov môžeš vlastniť. Ja som už začal vyberať miesto kde si ich rozložím, či na Hlavnú v KE, alebo priamo na záhradu gen. PaedDr. Tibor Gašpara. Zrazu mám na výber všetky najlepšie pozemky na Slovensku – zadara!!!

Nezabudnite si na kartón pred svoje obydlie napísať „TOTO JE MOJE OBYDLIE – Nedotýkať sa!!!“