Založ si blog

(ak) Fico mužom roka(potom ja na pápeža)

Tak toto hádam nikto so zdravím rozumom nečakal. Róbert Fico, premiér Slovenskej skrachovanej republiky, sa stal mužom roka.

Táto správa ma zasiahla tak ako hádam nikoho iného. Čítal som tento článok stále dookola a nevedel som pochopiť prečo. To sa môže naozaj stať iba v tejto republike aby človek zodpovedný za úpadok národa, za rastúcu nezamestnanosť a čoraz viac sa zhoršujúcu konkurencieschopnosť, je vyhlásený za muža roka.

To je tento národ naozaj taký blbý, že toto dovolí?

V tejto krajine to začína byť neznesitelné nielen pre firmy no aj pre pracujúcich ľudí a zatiaľ kým okolité šťáty firmy podporujú tak u nás zdvihnú daňe pre firmy a malých a stredných podnikateľov, ktorí sú vlastne základom každej(a hlavne našej) ekonomiky.

Ak je teda Fico mužom roka, ja som budúcim pápežom. Však ak je možné toto, tak je možné už všetko.

Získal som najlukratívnejšie pozemky, zadarmo. . .

30.09.2012

Kotlebovi sa nezadarilo a nemohol si upratať na svojom pozemku. Kto čakal opak(napíklad aj ja), zostal opäť sklamaný. Chcem sa ale vyjadriť k tomu, ako to zobrala polícia a ako sa vyjadril riaditeľ PZ SR gen. PaedDr. Tibor Gašpar. V prvom rade stojí za zmienku to, že polícia SR sa opäť raz postavila na stranu tých, čo konajú protiprávne(tak isto ako vo všetkých [...]

(Vraj len konšpiračná) teória strachu v praxi

03.07.2012

Kohokoľvek sa spýtam čo je „teória strachu“ mi povie nie. Vždy to rád každému vysvetlím tak, ako to kedysi niekto vysvetlil mne. Najviac ma ale hnevá to, že to až priveľmi vidno v realite. „Teória strachu“ je vraj konšpiračná teória o ovládaní médií politikmi, ktoré sa len veľmi ťažko pozoruje. Skladá sa z troch častí, ktoré záležia [...]

Nezamestnanosť, či lenivosť?

03.07.2012

Deň ako každý iný, no toto ma totálne nahnevalo a preto sa o to musím podeliť. Začnem tým, že som sa po dlhom čase stretol s kamarátkou, ktorá študovala pedagogiku. Pýtala sa ma, či náhodou neviem o tom, či v mojom bývalom zamestnaní neberú ľudí. Rozprávali sme sa a hovorila mi, že poslala životopis a motivačný list do všetkých škôl v Košickom a Prešovskom [...]

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

hyby

Nie som zástanca všeobecných politických myšlienok. Mám svoje vlastné názory a myšlienky. Formou tohto blogu, by som ich chcel prezentovať. Snáď aspoň v niekom vzbudím snahu niečo zmeniť. Veď podľa všetkého sú Slováci iba hrdinovia v papučiach.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 17525x
Priemerná čítanosť článkov: 2504x

Autor blogu

Kategórie